Ervaringsverhalen van onze patiënten

NOVUS creëert de meest comfortabele gebitsprothese ter wereld! Wereldwijd profiteerden al honderden mensen van deze unieke technologie.

Lees meer over de levensveranderende ervaringen

Ervaringen

Ik weet niet wat ik meemaak

★★★★★
5 5 1
"Mijn tandarts adviseerde mij een botophoging en vervolgens implantaten. Dit is nu niet meer nodig, geweldig! Meteen de eerste avond zat het bovengebit comfortabel en muurvast. Voor het eerst in al die jaren hoef ik geen kleefpasta te gebruiken. Het gebit zuigt goed aan en sluit goed af waardoor er geen eten onder komt. Ook het ondergebit ziet er prachtig uit.”

Het zit fantastisch

★★★★★
5 5 1
“Ik heb helemaal geen pijn. Novus is echt een aarader. Bovendien vergoedt het ziekenfonds de prothese, net als bij een ouderwets hard gebid. Doen hoor, je krijgt er geen spijt van!”

Het zit geweldig!

★★★★☆
4 5 1
“Niet meer hoeven plakken! ik heb ruim een jaar lang geen ondergebit ingehad omdat het niet bleef zitten. Het gebit ‘rammelde’ alsmaar. Ik heb de Novus prothese nu een half jaar en kan weer normaal eten. Naast dat mijn tong moest wennen, ben ik nog aan het leren bijten. Ik heb er alle vertrouwen in en ben heel blij met de nieuwe prothese!”

Ik kan weer diepzee duiken

★★★★★
5 5 1
Tijdens mijn hobby kon mijn vorige bovenprothese losschieten. Dankzij NOVUS kan ik mijn hobby weer beoefenen.

Geen kleefpasta meer nodig!

★★★★☆
4 5 1
Ging eerder nooit zonder kleefpasta. Nu met de NOVUS is dat niet meer nodig. Mijn gebit klapt niet meer naar achteren bij het afbijten. Het gebit zuigt zich na een korte tijd vanzelf vast.

Simsalabim

★★★★★
5 5 1
Mijn gebit met NOVUS geeft een fijn stevig gevoel. Het is echt grandioos. Ik ben er echt zo blij mee! Mijn broodje hoef ik niet meer plat te drukken, ik kan hem weer gewoon normaal eten.

Weer een glimlach met NOVUS

Maak direct een afspraak voor een gratis intake

waarin onze behandelaar jouw persoonlijke situatie kan beoordelen.