KOSTPRIJS KUNSTGEBIT

afhankelijk van welke verzekering u heeft

voor 75% vergoed

kostprijs kunstgebit

De kostprijs voor een kunstgebit loopt vaak behoorlijk op. Novus® gebitsprotheses worden door de zorgverzekeraar voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Hiermee wordt de eigen bijdrage voor een volledig kunstgebit aanzienlijk beperkt. De kostprijs voor het kunstgebit komt hiermee op net zoveel uit als conventionele harde protheses.

Lees meer over de ervaringen met Novus® gebitsprotheses:

Eigen bijdrage gebitsprothese

De kostprijs die u betaalt is afhankelijk van welke verzekering u heeft en varieert tussen de € 150,- en € 180,- euro per kaak. Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, hoeft u meestal geen eigen bijdrage te betalen. De behandelaar kan u bij de gratis intake exact aangeven wat de vergoeding is voor het kunstgebit, of er sprake is van een eigen bijdrage en zo ja hoe hoog de kostprijs uitvalt.

Blijf niet onnodig met uw vragen en klachten rondlopen. Informeer bij onze tandprotheticus over de behandeling met NOVUS® of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik kan weer diepzee duiken

★★★★★
5 5 1
Tijdens mijn hobby kon mijn vorige bovenprothese losschieten. Dankzij NOVUS kan ik mijn hobby weer beoefenen.

Geen kleefpasta meer nodig!

★★★★☆
4 5 1
Ging eerder nooit zonder kleefpasta. Nu met de NOVUS is dat niet meer nodig. Mijn gebit klapt niet meer naar achteren bij het afbijten. Het gebit zuigt zich na een korte tijd vanzelf vast.

Simsalabim

★★★★★
5 5 1
Mijn gebit met NOVUS geeft een fijn stevig gevoel. Het is echt grandioos. Ik ben er echt zo blij mee! Mijn broodje hoef ik niet meer plat te drukken, ik kan hem weer gewoon normaal eten.

Maak direct een afspraak voor een gratis intake

waarin onze behandelaar jouw persoonlijke situatie kan beoordelen.