MIJN KUNSTGEBIT ZIT LOS

Ervaart u een klapperend of loszittend gebit tijdens het spreken?

Niet alleen erg vervelend, maar ook onnodig

Mijn kunstgebit zit los

Een gebitsprothese gaat vaak gepaard met pijnlijk tandvlees of een loszittend kunstgebit. Niet alleen erg vervelend, maar ook onnodig.

Bent u klaar met de pijn die uw kunstgebit veroorzaakt? Stap dan nu over op NOVUS®, de meest comfortabele prothese ter wereld. De gebitsprothese van NOVUS® wordt exact op maat gemaakt en behoudt zachtheid en comfort zonder dat uw kunstgebit loskomt. De speciale technologie zorgt ervoor dat het kunstgebit veerkrachtig maar toch stevig in uw mond zit. Hierdoor kunt u weer genieten van uw dag. NOVUS® kan in elk prothetisch laboratorium worden aangebracht en aanpassingen kunnen eenvoudig door uw specialist worden uitgevoerd.

Zorgeloos genieten van uw kunstgebit

Het verschil tussen gewone protheses en de NOVUS®-technologie met PNF® is het vermogen om wrijving van de prothese met uw tandvlees te verminderen, zodat een kleefpasta niet nodig is. Kleefpoeder of kleefpasta werkt vaak maar tijdelijk en moet soms na iedere maaltijd worden vervangen. De NOVUS® prothesevoering blijft stevig zitten zodra de prothese is ingebracht. Door het uitstekende kwaliteitsbehoud is lijmen of plakken van de prothese niet nodig. Bovendien is het een permanente voering en hoeft NOVUS® niet iedere zes maanden te worden vervangen.

Blijf niet onnodig met uw vragen en klachten rondlopen. Informeer bij onze tandprotheticus over de behandeling met NOVUS® of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik kan weer diepzee duiken

★★★★★
5 5 1
Tijdens mijn hobby kon mijn vorige bovenprothese losschieten. Dankzij NOVUS kan ik mijn hobby weer beoefenen.

Geen kleefpasta meer nodig!

★★★★☆
4 5 1
Ging eerder nooit zonder kleefpasta. Nu met de NOVUS is dat niet meer nodig. Mijn gebit klapt niet meer naar achteren bij het afbijten. Het gebit zuigt zich na een korte tijd vanzelf vast.

Simsalabim

★★★★★
5 5 1
Mijn gebit met NOVUS geeft een fijn stevig gevoel. Het is echt grandioos. Ik ben er echt zo blij mee! Mijn broodje hoef ik niet meer plat te drukken, ik kan hem weer gewoon normaal eten.

Maak direct een afspraak voor een gratis intake

waarin onze behandelaar jouw persoonlijke situatie kan beoordelen.